Carla Piqué: “Hem normalitzat més una infidelitat que una relació oberta”

223

Arran de la pandèmia s’ha disparat la teràpia de parella per diferents motius i no exclusivament per combatre una infidelitat. Arran d’un estudi fet pel portal d’​Ashley Madison assegura que Manresa és la ciutat més infidel de tot l’estat Espanyol. L’experta en teràpia de parelles, Carla Piqué, ha explicat a Ona Bages que alguns problemes s’han fet evidents arran del confinament

En aquest sentit, la mateixa Piqué deixa clar que la base de tot plegat és conèixer i parlar què és el concepte de fidelitat per a cada persona de la parella.

Creant una mica de context i per saber perquè moltes vegades les parelles s’acaben decantant per una infidelitat, la mateixa Piqué assegura que s’ha normalitzat més una infidelitat que, per exemple, tenir una relació monògama.

La mateixa experta explica que moltes vegades hi ha el fals mite que “l’amor ho pot tot” i, diu, “no és així”. Piqué deixa clar que el pal de paller de tot plegat és la comunicació constant i que això passa, també, per un creixement personal i de parella.