Càritas i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages organitzen el tercer sopar solidari per recaptar fons per a l’entitat aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre al local de l’entitat. L’últim dia per comprar els tiquets és aquest dijous 16 de juny i es poden comprar a Càritas o a Foto Isidre.

L’objectiu del sopar és recaptar fons per tal de comprar un muntacàrregues que servirà per facilitar la feina a l’hora de gestionar les tasques de magatzem. La directora de Càritas a Sant Fruitós, Anna Maria Sanfeliu, explica que el local de Càritas a Sant Fruitós ha ampliat el magatzem amb el pis de dalt, però que se’ls fa feixuc carregar els quilos de roba o de menjar perquè pesen molt.

L’any passat van ser 190 persones i esperen aproximar-se al número, tot i que el màxim de persones que hi poden assistir és de 200. El menú serà una amanida amb un plat d’embotit, mongetes i botifarra i un gelat o un tall de coca. L’acte també compta amb l’espectacle d’animació de Carles Torra.

El sopar solidari de Càritas va néixer amb la intenció de recaptar fons per ajudar a les famílies del poble i donar a conèixer la feina de l’entitat.

Podeu escoltar l’entrevista amb la directora de Càritas a Sant Fruitós, Anna Maria Sanfeliu i la regidora de Serveis Socials i Veïnatge, Cristina Múrcia a partir del minut 6 al Sant Fruitós en Moviment de dimarts.