Càritas Sant Fruitós compta amb 1.500€ més per la compra d’aliments

146

Unes 60 famílies s’alimenten a partir dels lots que prepara l’entitat local i amb aquesta acció l’Ajuntament pretén cobrir la majoria de famílies. La regidora de veïnatge i serveis socials, Cristina Múrcia, ha explicat que el nombre de famílies amb necessitats per cobrir l’aliment bàsic es manté i no disminueix.

L’Ajuntament ha cedit 1.500 € a Caritas per la compra d’aliments, en el marc de la renovació del conveni tercera edició d’un conveni renovat.

La tasca de Càritas ja fa anys que es fa, però fa 3 que funciona amb un conveni a través de l’Ajuntament. La regidora explica que els aliments que té l’entitat vénen del gran recapte, de donacions i de l’ajuntament.

A banda de l’import econòmic, el conveni de col·laboració també estableix que l’Ajuntament es farà càrrec de la gestió i el transport dels aliments fins al magatzem de l’entitat. Per altra banda, s’encarregarà de fer la valoració i posterior derivació a Càritas de les persones en situació de necessitat de rebre aliments. Càritas es farà càrrec de gestionar els aliments a les famílies que ho necessitin, sempre amb coordinació amb els serveis socials municipals.

Altres accions són el gran recapte, que es portarà a terme l’últim cap de setmana de novembre i una campanya de col·laboració amb escoles del poble per sensibilitzar sobre la recollida d’aliments.