Càritas Sallent organitza la setena edició del sopar benèfic

151

Càritas celebra aquest divendres la 7ª edició del sopar solidari. Es tracta d’un menú degustació on hi participen diversos restaurants del municipi elaborant, cada un d’ells, un plat del menú de forma desinteressada.

Aquest any hi participen els els restaurants Ospi, el Celler, Mas de la Sala, Cal Josetxo, La Sala i Parador El Lleó. Una de les membres de Càritas Mercè Maseda assegura que és molt important per a l’entitat veure com la gent del poble s’implica i es solidaritza amb el projecte.

El preu del sopar és de 25 euros i aniran destinats íntegrament a l’entitat. També hi ha la possibilitat de comprar una taula sencera, per a 10 persones, pel preu de 250 €, o bé, col·laborar comprant un tiquet de Taula 0, pensat per aquelles persones que no puguin assistir al sopar, però vulguin fer una aportació benèfica. Maseda assegura que el sopar ajuda a l’entitat perquè “a part de la subvenció de l’Ajuntament no reben més recolzament econòmic”.

Un dels fets que també destaca Maseda és que “els restaurants que hi participen ho fandes de la primera edició, menys el Celler que s’hi va afegir l’any passat, data de la seva obertura”.

La data límit per apuntar-se és avui 12 de novembre. La compra de tiquets i reserves es pot fer a, Ca l’Amadeu, Cal Serra, o bé, a l’Ajuntament de Sallent. Pel que fa als tiquets de Taula 0 es vendran únicament a l’Ajuntament.