Caprabo i Ampans obren un segon supermercat gestionat per persones amb discapacitat a Manresa

178
Imatge Caprabo Manresa
Imatge Caprabo Manresa

AMPANS i Caprabo han signat un acord per obrir un segon supermercat a la capital bagenca, que donarà feina a persones amb discapacitat i amb especials dificultats.

El nou establiment, ubicat al carrer Pompeu Fabra de Manresa, passarà a ser gestionat per la fundació AMPANS, entitat que treballa per a la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat. Aquest nou supermercat, que és la segona franquícia que la fundació posa en marxa a Manresa, es preveu que pugui entrar en funcionament abans d’acabar l’any. 

Recordem que el supermercat Caprabo del carrer Pompeu Fabra va tancar les seves portes a principis de setembre amb l’objectiu de fer una remodelació d’espais. Es tracta d’un supermercat que, a ple rendiment, donarà ocupació a quinze persones.

El local disposa d’una superfície comercial de 300 m2 i oferirà més de 4.500 productes de marques pròpies, de fabricants líders i productors de proximitat, al costat d’una àmplia oferta d’aliments frescos. A l’entrada de l’establiment, hi haurà instal·lat un corner amb productes d’elaboració d’AMPANS, especialment els vins Urpina i els formatges Muntanyola.

AMPANS i Caprabo van obrir conjuntament el primer supermercat de Catalunya gestionat per persones amb discapacitat el novembre de l’any 2017, al carrer Barcelona de Manresa. Actualment hi treballen un total de dotze persones.