Cap de setmana calorós i assolellat

119

Continuem amb una calorada molt intensa. Ahir les màximes van pujar fins els 38ºC a Artés i a Sant Salvador de Guardiola i fins els 37ºC a Sant Fruitós, Súria i Fals. Avui la calor ha estat molt intensa novament però els valors no han estat tan elevats, situant-se entre els 34 i els 36ºC, això si amb un nivell d’humitat més alt i amb una xafogor important. Potents nuvolades s’han format al Berguedà deixant algun xàfec aïllat cap als Rasos de Peguera.

Per demà esperem de nou temperatures molt altes després d’unes mínimes que se situaran entre els 16 i els 18ºC. A les 11 del matí el mercuri passarà dels 30ºC a gairebé tota la comarca i les màximes de nou s’enfilaran fins als 34 a 36ºC amb un ambient assolellat, tan sols amb algunes nuvolades cap al nord que no portaran pluja a la nostra comarca.

Diumenge continuarem amb calor forta, però amb una reculada en els valors màxims (situant-se entre els 31 i 33ºC) i pocs núvols al cel.

Foto: cel rogenc ahir al vespre des de Manresa. Els núvols que s’hi observen eren les restes de les tempestes del Pirineu de Girona que van afectar ahir a la tarda la zona.