Cap positiu entre els 231 treballadors que han passat tests d’antígens al polígon Riu d’Or de Sant Fruitós

169
Una de les proves d'antígens
Una de les proves d'antígens

231 treballadors de 16 empreses de Sant Fruitós passen els testos d’antígens de la campanya PIMEC COVID Free. S’han fet a unes carpes muntades al polígon Riu d’Or-Casanovas, però l’han passat treballadors dels 7 polígons que hi ha al poble. Cap dels tests ha donat positiu.

La iniciativa la va posar en marxa a principis de novembre la patronal PIMEC amb la col·laboració de Mutuacat. Sant Fruitós és el tercer lloc on es fan aquests tests ràpids i el primer a la Catalunya Central. L’alcaldesa, Àdria Mazcuñan, explica que els va semblar una bona iniciativa tan bon punt els hi van proposar perquè combinava mantenir l’activitat empresarial i mantenir la seguretat dels treballadors.

El president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Sant Fruitós, Ferran Boixadós, celebra que les empreses hagin tingut aquesta oportunitat.

Pel seu costat, el president de PIMEC, Antoni Cañete, treu pit de l’entitat perquè han sigut els primers en acostar els tests d’antígens a l’àmbit laboral. De moment, però, explica que la mostra encara no és prou àmplia per analitzar-la estadísticament.

Als tests també s’hi han sotmés l’alcaldesa i diversos regidors. Cap d’ells ha donat positiu.