Cap dels premiats per la Grossa es deixa veure a Súria

182
Joan Antoni Pulido i Mari Plaza, administrador i exadministradora de loteria de Súria.
Joan Antoni Pulido i Mari Plaza, administrador i exadministradora de loteria de Súria.

L’administració de loteria de Súria va repartir 8 milions d’euros de la Grossa de Nadal. Dues sèries del número premiat amb la quantitat de diners més important, el 26950, es van repartir al negoci del Carrer Sant Josep número 16.

La Grossa també va tocar a Súria. L’administració de loteria local, al carrer Sant Josep número 16, va vendre dues sèries del número guanyador del sorteig de Loteria de Nadal, el 26950. En total, les dues sèries es tradueixen en 8 milions d’euros de premi. Els guanyadors, però, encara no han donat senyals de vida.

El premi va sortir ràpid, a les 09:20. De fet, és la Grossa més matinera dels darrers anys. Poc després es va saber que una de les administracions que l’havia repartit era a Súria i cap a dos quarts d’onze arribava al negoci el seu encarregat, Joan Antoni Pulido. L’administrador va explicar que el premi l’havia despertat i que tan bon punt s’havia pogut empolainar havia anat cap a l’administració.

Les preses, però, van servir de poc, perquè només la premsa i uns quants veïns curiosos treien el nas al carrer Sant Josep per veure si apareixia un premiat que mai va arribar. Encara no se sap qui són els guanyadors, el que si sabem és que la majoria de números es van vendre per finestreta com va explicar Joan Antoni Pulido.

Joan Antoni Pulido, administrador de loteria de Súria

Qui sí va anar fins a l’administració a felicitar Pulido va ser una antiga companya de feina, Mari Plaza, que va explicar que en 29 anys d’ofici mai havia repartit cap premi.

Mari Plaza, treballadora de l’administració de loteria de Súria

La història, però, no acaba aquí. Mentre l’administrador de loteria es preparava per anar a celebrar el premi al negoci, la colla castellera del poble, els Salats de Súria, rebien el número de la Grossa amb sorpresa i alegria perquè els tres últims números eren idèntics. No és el premi gros, però cada euro jugat són sis euros de premi.