Iniciem el divendres amb poques novetats pel que fa a l’estat del cel i amb suavitat; no fa falta abrigar-se gaire. Continuem un dia més sota la influència de les altes pressions i això es traduirà amb un matí assolellat arreu. Tot i així, durant la tarda poden créixer algunes nuvolades, principalment al nord del Solsonès, i fins i tot no es descarta algun ruixat feble. A la resta seguirem amb sol i bonança. I tot plegat, acompanyat d’un vent de component sud-est que bufarà moderadament amb un migdia que serà càlid. Les màximes es mouran entre els 28 i 31ºC

Demà dissabte, petits canvis. S’espera un dia amb intervals de núvols alts i mitgencs que deixaran el cel enterbolit. A més, serà durant la tarda i vespre quan no es descarta algun ruixat, però concentrat novament al nord del Solsonès. La temperatura a la banda alta; matí suau i migdia força càlid.

De cara als pròxims dies, aquest temps estival es mantindrà. Diumenge estable i marcat pel domini del sol i la setmana vinent començarà sense canvis, amb uns termòmetres que es volen quedar estables; per tant ambient càlid durant les hores centrals del dia.