Cap de setmana insegur. Pluges demà a la matinada

120

Avui les temperatures mínimes han baixat força, Súria 1.5 ºC, Sallent 2.5 ºC, 4.0 ºC al Serrat de Castellnou i Santpedor i 6 ºC a Manresa, tot i així comencen a recuperar-se i avui assolirem els 17 a 19 ºC tot i els núvols alts i mitgencs que ens estan afectant. Aquesta nit podem tenir algun xàfec aïllat cap a l’oest de la comarca, poca cosa.

De cara a demà les temperatures mínimes seran més altes (entre 2 i 4º C superiors) i els núvols seran abundants al llarg de tot el dia però creiem que les pluges no arribaran fins ben entrada la nit i matinada de dissabte a diumenge. Les màximes de nou es mouran entre els 17 i els 19 ºC. Per tan, molts núvols, temperatures prou agradables i pluges que arribarien de nit. Diumenge ens llevarem amb molts núvols i amb xàfecs al Bages, però s’aniran enretirant ràpidament i quedarà un migdia i sobretot tarda amb força sol arreu. Això sí, les temperatures màximes baixaran i no superaran els 15 o 16 ºC.

Foto: els núvols seran molt abundants, però creiem que les pluges més destacables cauran la matinada de dissabte a diumenge