Cap de setmana assolellat i càlid

168

Comencem el divendres amb un cel assolellat arreu i una temperatura que ha baixat lleugerament, amb un ambient més agradable durant la nit i matinada. Per avui, jornada esplèndida amb domini del sol a tota la Catalunya Central i un termòmetre que pujarà durant les hores centrals del dia; calor, però força controlada per l’època de l’any: els valors màxims es mouran entre els 31 i 34.

Demà dissabte, continuem amb la mateixa tònica de temps. El sol serà el protagonista durant tot el dia, però a diferència d’avui creixeran alguns núvols d’evolució al nord del Solsonès; en cap cas s’espera precipitacions. Tot plegat, la temperatura pujarà tant de dia com de nit i les màximes s’enfilaran de valent fregant els 35ºC als punts més càlids de la Catalunya Central.

De cara als pròxims dies, pocs canvis. Les altes pressions es situaran ben a prop i ens tocarà parlar d’un temps estable i tranquil durant dies. La ratlla del mercuri es mantindrà, amb tendència a pujar a mitjans de la setmana vinent. Per tant, una calor de ple estiu i canicular.