Cap de setmana cultural a Sant Fruitós de Bages. Els més petits recuperen el Carnaval amb rues i concerts

93

Seran dues rues al llarg de la tarda. La primera, començarà a les 5 des de la plaça d’Alfred Figueras i està destinada a un públic familiar. La segona, més enfocada a un públic adolescent i jove, serà a dos quarts de deu del vespre.

També hi haurà dos concerts: un entre les dues rues, a quarts de 7 de la tarda, al pavelló municipal, on es farà una actuació de Reagge per a la canalla. I el plat fort, a les 11 de la nit, amb el grup Buhos. Un concert que estava previst inicialment pel dia 21 de gener en el marc de la Festa Major d’Hivern del municipi, però que es va reprogramar per la pandèmia.

En acabar el concert, la Festa seguirà amb el santfruitosenc DJ Arzet, que té molt bona rebuda entre el públic jove.

Això serà demà, però avui, dos apunts culturals: per una banda, la biblioteca municipal enceta l’exposició “pinzellades en el temps”

Es tracta d’una mostra que farà un viatge per la trajectòria artística de Maria Lluïsa Gregori, una veïna de Sant Fruitós de 80 anys. Ella mateixa ha fet una selecció de la seva obra, dividida en blocs temàtics. L’exposició s’allargarà fins el dia 2 d’abril.

I al vespre, l’acte “Nit de dones”, al Teatre Casal Cultural

Una vetllada que donarà el tret de sortida als actes entorn del Dia Internacional de la Dona. Consistirà en un espectacle d’humor amb l’actiu i còmica Eva Cabezas i les assistents podran gaudir de la vetllada amb l’acompanyament d’una copa de vi i un pinxo. L’espectacle començarà a les 8 del vespre i està reservat únicament per a un públic femení. Ara mateix,  Les entrades ja estan exhaurides.