Cap de setmana cultural a Sant Fruitós de Bages amb poesia i vi al museu de la memòria de la vinya i el vi

143

Una activitat dirigida per la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras i l’actiu i poetessa Estel Solé.

Sota el títol “Poesia, dones i vi”, les persones assistents podran degustar una selecció de vins de la DO Pla de Bages amb la característica que, tots ells, han estat elaborats per dones. Pel que fa als poemes, es farà un viatge de textos de diverses dones influents com ara Mercè Rodoreda, fins als poemes de la mateixa Estel Solé.

Aquesta proposta s’emmarca dins dels actes pel Dia de la Dona i també de la jornada de celebració del Dia mundial de la Poesia, que es commemora el mateix 19 de març, demà. 

L’acte se celebrarà a les 12 del migdia i la participació és totalment gratuïta

I pel que fa a diumenge, doble ració d’activitats de lleure

A les 6 de la tarda, el mag Stigman omplirà l’escenari del Teatre Casal Cultural de màgia, malabars i música amb l’espectacle “El Circ dels impossibles”, recomanat per a infants a partir de 4 anys. 

I a les 7, botifarrada popular per a recaptar fons per a les persones refugiades d’Ucraïna. Es farà sota el Cobert de la Màquina de Batre i comptarà amb les actuacions d’El Club de la Guitarra i de la colla de Geganters i Grallers del poble. L’aportació solidària per a la botifarrada serà de 4 €. Es recomana comprar els tiquets amb anticipació.