Cap de setmana assolellat, més càlid diumenge

125

Les pluges que van caure dimecres al vespre i a la nit han anat molt i molt bé per boscos i conreus, no van ser grans quantitats de pluja (de 5 a 10 L/m2) però en tot cas la vegetació ho ha agraït. Tot això combinat amb unes temperatures que han baixat de manera dràstica, amb valors mínims ahir d’entre 10 i 13ºC a molts punts i màxims de 25 a 27ºC.

Avui les temperatures no han pujat dels 27 o 28ºC i el vent de mestral ha bufat entre feble i moderat al llarg del dia. Els núvols mitgencs han cobert una part del cel, però amb ressol.

De cara a demà dissabte el temps es presentarà assolellat, amb alguns núvols prims de cara a la tarda i al vespre. En principi les llàgrimes de Sant Llorenç seran ben visibles en indrets elevats i allunyats de contaminació lumínica. Recordem, la millor hora per a poder observar-les serà entre les 23:00 i les 24:00 abans que aparegui la lluna!

Per diumenge esperem una jornada més càlida i de nou amb un cel força asserenat, les temperatures es podran enfilar per sobre dels 30ºC

Foto: cel estelat des de la urbanització de La Figuerola (desembre 2016)