Cap de setmana amb temps variable

158

Comencem la jornada amb menys fred i alguns ruixats a la Catalunya central. Aquests ja han començat durant la darrera matinada deixant quantitats entre 2 i 5 L/m2.
Despertem també amb algunes boires que ens deixen un ambient bastant gris i rúfol. Amb tot, el cel es mantindrà cobert durant la resta del dia i podran anar arribant pluges febles per tot el territori transitòriament; serà necessari portar paraigües.
De cara a les temperatures màximes esperem que siguin un xic més baixes que ahir, i voltaran els 12º.

Demà dissabte les temperatures baixaran una mica a primera hora. De moment, sembla que el cel seguirà cobert però el sol podrà treure el nas durant el matí i la tarda. En aquest sentit, les temperatures al migdia seran una mica més altes i l’ambient per tant més agradable.

De cara als pròxims dies seguirem amb dies inestables. Diumenge tornen els ruixats i l’augment de núvols, però començarem la setmana que ve amb ambient més tranquil i amb pujada de temperatures.
A més, recordeu que dilluns 21 de la setmana que ve arriba l’estació més freda de l’any; l’hivern. D’aquesta manera, donarem final a la tardor a les 11 h i 2 minuts del matí de dilluns segons l’Observatori Astronòmic Nacional. L’hivern s’allargarà fins al 20 de març de l’any que ve quan arribi l’equinocci de primavera.