Cap de setmana amb sol i nuvolades de tarda

108
Imatge del Parc de l'Agulla / Fotografia: Toni
Imatge del Parc de l'Agulla / Fotografia: Toni

Després de les nuvolades i algunes tempestes d’ahir a la tarda, aquest divendres hem començat la jornada amb tranquil·litat i amb predomini del cel serè. L’ambient, de nou, ha tornat a ser relativament fresc de bon matí, amb termòmetres al voltant dels 15ºC.

Aquesta tarda la temperatura tornarà a enfilar-se i la majoria de les màximes rondaran els 30ºC i el sol continuarà dominant tot i que creixeran nuvolades que descarregaran alguns xàfecs al Pirineu i al Prepirineu. En principi, però, avui no haurien d’arribar a la Catalunya Central.

El cap de setmana es mantindrà l’ambient d’estiu, amb un temps força tranquil. El sol continuarà sent el protagonista però durant les tardes creixeran nuvolades que podran acabar deixant algun ruixat o tronada de curta durada, més probable diumenge que no pas dissabte. La calor no serà tan intensa com aquests últims dies i les màximes es mouran al voltant dels 30ºC. Les nits seguiran relativament fresques, amb termòmetres de bon matí a l’entorn dels 15ºC.