Cap de setmana amb nous ruixats i tempestes

141

Aquest divendres ha començat amb un ambient clarament més fresc, amb mínimes que s’han acostat als 10ºC, uns valors més propis de l’abril o el maig que no pas del juny.

Més enllà d’aquesta refrescada, però, la notícia ha estat el sol que ha tornat a brillar amb força després d’aquestes jornades més grises i amb ruixats. Aquesta tarda es mantindrà el domini del sol tot i que creixeran nuvolades i l’ambient serà més càlid, amb molts termòmetres de 20 a 25ºC. Per tant, aprofiteu aquestes pròximes hores i gaudiu de l’energia del sol perquè el cap de setmana ens portarà nous canvis.

Acabarem la setmana amb més inestabilitat que ens portarà nous ruixats i tempestes. Demà al matí encara aguantarà però a partir del migdia les nuvolades creixeran amb rapidesa i durant la tarda plourà, localment amb intensitat. Diumenge el sol anirà car de veure i els ruixats ja podran aparèixer abans del migdia. A més, seran forts i, en molts casos, acompanyats de tempesta i calamarsa o pedra. Tot plegat, amb un ambient relativament càlid dissabte i més fresc a mesura que avanci el diumenge i, sobretot, als inicis de la setmana vinent. Per tant, paraigua a mà i algun jersei tot i que ens trobem al mes de juny!