Cap de setmana accidentat al Bages

101
Imatge d'arxiu de vehicles circulant per la C-55, a l'alçada del barri dels Comtals de Manresa / Fotografia: ACN
Imatge d'arxiu de vehicles circulant per la C-55, a l'alçada del barri dels Comtals de Manresa / Fotografia: ACN

Diumenge al matí es van registrar dos incidents a la C-55 i un altre a Sant Fruitós

Cap a 2/4 de 7 del matí, un cotxe va xocar contra tres turismes que estaven estacionats a Sant Fruitós de Bages, a la cruïlla de la carretera de Vic amb la carretera de les Brucardes. Una dotació dels Bombers i de la Policia Local van treballar netejant la via i desconnectant les bateries dels vehicles.

Ahir al matí, pels vols de 2/4 de 8, un altre cotxe es va accidentar al punt quilomètric 18 de la C-55 quan circulava en sentit sud a l’alçada de Castellbell i el Vilar. El conductor va topar amb el voral i va sortir de la carretera. Arran de l’accident es va haver de tallar la via en sentit sud mentre es feien tasques de neteja.

I a les 8 del matí la mateixa carretera C-55, a Sant Vicenç de Castellet, va estar tallada més d’una hora en els dos sentits de la marxa per l’atropellament a un ciclista al punt quilomètric 20,5.

Es van activar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres ambulàncies i un helicòpter que va evacuar al ciclista, ferit de gravetat, a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.