Acomiadem les últimes hores de l’any amb temperatures suaus i relativament càlides per l’època de l’any. L’anticicló segueix essent ferm i condicionarà també l’entrada del nou any 2022. Amb tot, després d’un migdia càlid a la Catalunya Central, amb temperatures màximes prop dels 20ºC, la tarda i el vespre seran tranquils i amb sol i núvols alts.

Repassem algunes màximes d’avui:

Solsona 21,8ºC
Cardona 20,8ºC
Manresa 16,7ºC
Sant Vicenç de Castellet 19,5ºC
Moià 20,1ºC

Demà dissabte, any nou i cap de setmana amb el predomini del sol i de les altes pressions. Les boires seran presents en algunes valls i fondalades de la depressió central, i els termòmetres baixaran per sota dels 5ºC. A més, hi haurà inversió tèrmica. La resta de la jornada serà plàcida, amb ambient assolellat i temperatures suaus al migdia. Les màximes oscil·laran de 18 a 21ºC.

Diumenge acabarem la setmana amb un temps similar. Encara que el matí serà menys fred, el migdia serà similar i amb temperatures plenament primaverals. Hi haurà resol, amb el pas de bandes de núvols alts. Els pròxims dies sembla que no hi haurà canvis significatius, però de cara a Reis la configuració atmosfèrica canviarà.

Ho anirem seguint!