‘Cantem per l’Autisme’ estrena temporada amb un concert de cors infantils a Manresa

141

La Federació Catalana d’Autisme va estrenar a Manresa la temporada 2017 de la campanya Cantem per l’Autisme, que té per objectiu sensibilitzar la població sobre els trastorns de l’espectre de l’autisme (TEA).

La campanya consisteix a distribuir entre el públic del concert uns díptics informatius on en Pau, un nen amb autisme, explica alguns dels seus trets característics. Alhora, la coral expressa la seva adhesió a la campanya.

Aquest primer concert del 2017, organitzat amb la col·laboració del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya Central, va tenir lloc el passat 4 de juny al Teatre Conservatori de Manresa i va comptar amb la participació de la coral infantil de Les Escodines, la Coral Nou Codi (Escola Musical Esclat) i el Cor d’Ampans. El següent concert de la temporada, dins aquesta campanya, tindrà lloc el 18 de juny a Olesa de Montserrat.

La campanya ‘Cantem per l’autisme’ va arrencar la tardor del 2012 amb un concert a l’església de Santa Anna de Barcelona. Des d’aleshores s’han celebrat 23 concerts, en els quals hi han participat 26 corals.

Imatge amb la coral de les Escodines. Foto Hernan de las Heras (Imagen en acción)