La campanya ‘Sóc responsable’ informa als propietaris d’animals domèstics de les seves responsabilitats

160
Imatge: FAADA

La campanya ‘Sóc responsable’ ja està en marxa a Sant Fruitós de Bages. Consisteix en informar als veïns del poble de l’obligació d’identificar als seus animals, de registrar-los al cens municipal i d’esterilitzar-los.

La iniciativa està destinada principalment als propietaris de gossos, gats i fures i busca combatre l’abandonament, facilitar la recuperació dels animals en cas de pèrdua i controlar la natalitat a través de les esterilitzacions. ‘Sóc responsable’ celebra enguany la seva vuitena edició, i també dona consciència de la importància d’identificar amb xip a les mascotes.

Els propietaris d’animals domèstics que desitgin accedir a aquests serveis ho poden fer inscrivint-se al web socresponsable.org i demanant cita a un dels centres veterinaris que col·laboren en la iniciativa a tot Catalunya. A la mateixa pàgina web hi consten dos centres veterinaris de Sant Fruitós de Bages adscrits la campanya. ‘Sóc responsable’ està impulsada per la Fundació per l’Assessorament i l’Acció en Defensa dels Animales, la (FAADA).