El món empresarial de la comarca del Bages veu “amb bons ulls” el plantejament que es fa a favor del desenvolupament de l’activitat empresarial al POUM de Sant Fruitós de Bages.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Manresa i la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses de la Catalunya Central (PIMEC) han presentat  escrits a l’ajuntament expressant el seu punt de vista favorable a la proposta de les noves àrees d’activitat econòmica que es plantegen en l’Avanç del POUM de Sant Fruitós de Bages. Entenen que és una “clara aposta de futur per mantenir i augmentar l’ocupació a la comarca i poder aportar valorar afegit al conjunt del teixit empresarial existent”.

Segons la Cambra, malgrat que una part del sòl industrial disponible a la comarca encara no està ocupat, una gran àrea d’activitat empresarial competitiva, ben comunicada logísticament, amb disponibilitat suficient i amb una parcel·lació i normativa adaptables per a eventuals grans projectes d’interès permetria fer realitat un salt industrial de la comarca i afavorir noves implantacions que aportessin valor afegit i nova ocupació.