La calor s’intensificarà els pròxims dies. Festa Major de Santpedor càlida i sense pluja

121

Ahir les temperatures màximes ja van pujar clarament respecte dimecres. Sant Vicenç de Castellet, San Fruitós i Santpedor van enregistrar 30ºC, 28.5ºC al Serrat de Castellnou. Això tan sols és l’aperitiu, i és que les temperatures pujaran més de cara a aquest cap de setmana i a inicis de la setmana vinent.

Per avui esperem un ambient assolellat amb pinzellades de núvols alts que poden enterbolir una mica el cel, sense més conseqüències. Les temperatures màximes es mouran avui entre els 29 i els 31ºC en general. El vent de sud pot bufar aquesta tarda i vespre novament amb ràfegues de 20 a 30kmh que refrescaran un xic l’ambient de cara al vespre.

De cara a demà i sobretot diumenge la calor anirà a més. Demà els termòmetres se situaran entre els 31 i els 33ºC a gairebé tota la comarca i novament el cel presentarà franjes de núvols alts sense conseqüències. Per diumenge les temperatures màximes de nou molt altes entre els 32 i els 33ºC, fins i tot es podria arribar a 34ºC a les poblacions més càlides de la comarca, com són Artés, el Pont de Vilomara o Súria. Sembla que a inicis de setmana vinent la calor no voldrà afluixar i els valors de 33 a 35ºC sovintejaran al Pla de Bages.

Foto: Posta de sol aquest dijous des del Serrat de Castellnou