Calor i nervis a les Proves d’Accés a la Universitat, ara toca esperar els resultats

226

Punt final als exàmens que han de donar accés a la universitat a l’alumnat de Batxillerat. La calor ha sigut la principal protagonista, que amb els nervis i l’estrès, ha provocat algun mareig i desmai.

Les Proves d’Accés a la Universitat tenen un protocol molt estricte, que entre d’altres, prohibeix entrar menjar o beguda a les aules. Tanmateix, a les proves de Manresa, el jurat va permetre entrar ampolles d’aigua sense les etiquetes i fins i tot alguns van repartir ells mateixos gots d’aigua pels estudiants.

Més enllà de l’anècdota de les altes temperatures, els batxillers han suat, també, les nits d’estudi i alguns moments de tensió. Hem parlat amb alumnes de l’Institut Gerbert d’Aurillac i això és el que ens han dit.

La coordinadora de Batxillerat del Gerbert d’Aurillac, Anna Dueso, ens diu que les sensacions són bones.

39 estudiants de l’Institut Gerbert d’Aurillac s’han examinat de les Proves d’Accés a la Universitat, 8 són alumnes de Batxibac i 2 s’han examinat a Barcelona gràcies a les proves que es fan amb el Tribunal ordinari específic per estudiants amb Dislèxia, TDA, TDAH i altres trastorns de l’aprenentatge. La colla de Sant Fruitós se suma així als més de 32.000 alumnes que s’examinen aquests dies. Ara caldrà esperar els resultats de les proves, que arribaran el 28 de juny.