CaixaBank i el BAXI Manresa han renovat el patrocini de l’entitat financera per a la present temporada. El president del club, Josep Saez, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, han signat aquest nou acord pel qual CaixaBank seguirà vinculat a l’entitat com a partner oficial i soci financer del club manresà.

La renovació del patrocini dona continuïtat a la col·laboració de CaixaBank i de la Fundació “la Caixa” amb el club manresà des de fa més de 8 anys. Mitjançant la col·laboració conjunta, el Bàsquet Manresa continua la seva tasca de potenciació del primer equip i el bàsquet base treballant amb l’objectiu de potenciar l’esport com a eina de cohesió social, fent arribar els seus valors als infants i a les persones en risc d’exclusió.

Josep Saez, president del club, ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les entitats i les enforteix mútuament, especialment en moments complicats com els actuals”. Per la seva banda, el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al BAXI Manresa una nova temporada.