CaixaBank amplia l’oficina de Sallent sense modificar l’arquitectura de la Casa Gran

178

Caixabank ha ampliat les seves instal·lacions a Sallent, utilitzant el local del pis superior, per reforçar la seva presència i posicionament al municipi. L’ampliació que s’hi ha fet és de més de 200 metres quadrats per assolir-ne un total de 500 en tot el seu espai. 

L’oficina està ubicada a la Casa Gran de Sallent i en aquest sentit, Caixabank ha volgut mantenir els elements arquitectònics gòtics de l’edifici i no modificar-los tot i l’ampliació. Un edifici construït al segle XIV i catalogat a l’Inventari Arquitectònic de Catalunya.

Amb aquesta ampliació, Caixabank vol eliminar les barreres físiques i maximitzar la proximitat amb el client, alhora que millorar la visibilitat entre aquest i el treballador.

L’oficina està situada a la Plaça de la Pau número 3 compta actualment amb 8 treballadors i gestiona més de 4.600 clients. Aquesta disposa de dos caixers automàtics amb les últimes tecnologies disponibles, com la lectura de contactless de targetes, mòbils i dispositius compatibles, el reconeixament automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.