Cabrianes haurà de seguir els horaris de sortida malgrat no tenir més de 5.000 habitants

164

Cabrianes, igual que Sallent, també haurà de seguir els mateixos horaris marcats pel govern. El poble, que té 350 habitants, està en un nucli aïllat però dins del municipi de Sallent. És per aquesta raó que tindran igualtat de condicions.

Actualment Cabrianes no gaudeix d’una independència jurídica i per tant depèn de l’Ajuntament de Sallent. El poble, però, sí que gaudeix d’un OTP (Òrgan Territorial de Participació).

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta (ERC) que és veí de Cabrianes, va enviar algunes peticions fetes pels mateixos veïns al Govern de la Catalunya Central, però les ordres van ser clares. Seguir el mateix horari del desconfinament que a Sallent.

Ribalta, per la seva banda, ha assegurat a Ona Bages que si el desconfinament quedés en mans de l’Ajuntament, la situació canviaria i es podrien prendre decisions des del mateix ens. Ell assegura que en “l’àmbit de l’organització haguéssim pogut organitzar a la vila”.

Amb tot deixa clar que des de l’Ajuntament es podria facilitar molt més la sortida de la ciutadania “perquè ara la gent s’acumula”. Ribalta ha agraït que en tot el procés la Generalitat, a través de la delegació de la Catalunya Central, els hagi fet costat. Sallent, actualment, té més de 6.000 habitants.