Cabrianes celebra una festa major adaptada a les circumstàncies

179

Cabrianes, igual que molts pobles de Catalunya, també ha celebrat la seva festa major. Amb un cap de setmana amb diferents actes programats, la participació ha sigut molt positiva respectant totes les distàncies de seguretat. 

Des del poble van programar els actes a la plaça de la vinya i amb les distàncies de seguretat adequades. Com a acte puntal va ser la visita del monologuista PEYU amb l’espectacle “l’home orquestra” que es va celebrar al centru a causa de la pluja. L’alcalde pedani de Cabrianes, Lluís Trulls, ha explicat que molts actes van quedar fora del programa perquè no eren viables. Amb tot assegura que van fer els actes fins allà on se’ls hi va permetre arribar. Si mirem enrere l’any passat es van realitzar 20 actes i enguany només se’n han pogut celebrar cinc. 

Amb tot no hi van poder faltar els actes tradicionals de cada any com el Concurs de curts i l’espectacle/vermut de diumenge amb el senyor de les baldufes. De fet, el poble ha fet servir l’humor i tot els actes han començat a les i 9 i 19, o a les 10 i 19, fent referència al COVID-19.