Cabrianes ajunta i juga per la festa major

194

La festa ha reunit a les veïnes i veïns en activitats de tot tipus. Les que han tingut més èxit, segons l’alcalde pedani Oriol Ribalta, han estat “la gimcana bruta en una piscina de fang i el partit de futbol de dilluns al matí”. Les dues, enfrontant amistosament els barris de Fussimanya i la Gavarresa, partits per la carretera que travessa el poble.

Un altre dels aspectes que destaca Ribalta és “la participació de gent de totes les edats”. Cal tenir en compte que la celebració està organitzada per la comissió de festes de l’associació de veïns. Dins d’aquesta comissió, “s’assignen feines que els veïns van portant a terme, que van complint, un fet ben meritori”, segons l’alcalde pedani.

A més de la gimcana i el partit de futbol, de dijous a dilluns Cabrianes ha acollit el primer concurs de curts, un quinto, menjars populars,  concerts, espectacles, inflables per als més petits, ballada de sardanes i ball de pijama. I per aconseguir-ho també han hagut de jugar, però amb el pressupost, ens ha acabat explicant Ribalta.

Un dels moments de la gimcana. Fotògraf: Josep Guitart Quintana
Un dels moments de la gimcana bruta. Fotògraf: Josep Guitart Quintana