El C.N Sallent anul·la la banyada nocturna

762
Piscina mig plena, amb les corxeres a l'aire. Foto: Anna Pujol

El Club Natació Sallent finalment no farà la banyada nocturna que l’actual junta del club havia promès dins la seva campanya ara fa un any. Les portes havien d’estar obertes fins la 1:00h de la matinada el divendres 22 de Juliol, però a causa del mal temps es va haver d’anul·lar.

Ara el club s’ha tornat a reunir per replantejar la situació i poder fer el que havien dit prèviament. Les causes han sigut el mal temps i la poca gent que ara resideix el municipi, i el president de la piscina, Valentí Escayola, creu que seria una pèrdua de temps i de diners, ja que a més falta personal a la piscina per poder cobrir les necessitats bàsiques. A més, tal i com asegura Escayola,”de nit la visibilitat és molt més baixa”.  Valentí Escayola ens ho explica.

Recordem que actualment la piscina de Sallent té una profunditat mínima d’1,30 m i de màxima fa 1,75 m, ja que s’han canviat els tubs de filtratge, juntament amb tots els desaigües i col·lectors d’aigua, “això fa que aquesta es filtri abans, ja que l’impulsor és més potent”, va assegurar Valentí Escayola.

Actualment, els horaris de dilluns a divendres serà de dos quarts de set a les nou del vespre. En relació amb els caps de setmana serà de vuit del matí a les vuit del vespre. Finalment, diumenge i festius l’horari serà de nou del matí a les vuit del vespre.