Buhos: “Ha estat un regal veure Sant Fruitós tan entregat”

146

La setmana jove de Sant Fruitós de Bages va tancar aquest divendres amb el concert de Buhos. Centenars de joves es van reunir al Pavelló d’Esports per ballar i cantar al seu ritme en el que ha estat un dels seus últims concerts abans d’acabar la gira.

L’actuació va començar a les 12 de la nit fent vibrar al públic des del primer minut. Prop de la 1 de la matinada, a més, els assistents van cridar missatges com “independència” i “els carrers seran sempre nostres”.

Guillem Solé, cantant de Buhos, assegura que es van sorprendre molt amb el públic de Sant Fruitós, ja que els havien avisat que “era un públic difícil”. Solé explica, doncs, que “ha estat com un regal” veure com s’entregaven des del primer moment:

Tot i que no hi havia lluna plena al cel de Sant Fruitós, sí que hi era a l’escenari. Dins del pavelló van sonar amb molta força les cançons de l’últim disc del grup de Calafell (Lluna Plena), però també les dels altres Cds. La més esperada va ser la que va tancar el concert: “Barcelona s’il·lumina”.

Buhos acabarà la seva gira el 10 de novembre a la Sala Apolo de Barcelona després de més de 70 concerts durant dos anys. Això si, el grup es tancarà aquest desembre a l’estudi per gravar el nou disc i tornarà als escenaris l’any vinent. Us avancem, però, que seguiran la tendència del seu últim treball. Solé ho explica:

Els encarregats de tancar la nit van ser els Djs locals Berna, Kandish i Arzzett. Amb els seus ritmes van posar punt i final a una setmana plena d’activitats i tallers pels joves del municipi.

 

Imatge: Alba G. Villegas (@albagvillegas)