Aquesta setmana a Santpedor, hi ha hagut 3 casos de coronavirus diagnosticats amb PCR i test d’antígens i l’índex de risc, per tant, augmenta i és mitjà amb 70,92 punts. Després de tres setmanes consecutives sense cap cas al poble, torna a pujar lleugerament.

Aquesta setmana les persones grans residents a la Residència Can Jorba  han rebut aquesta setmana la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19, que ajudarà a acabar de mitigar els efectes de la pandèmia a les residències.

El procés de vacunació continua estancat a Catalunya: ara mateix un 71,3% de la població està vacunada amb la pauta completa. De fet, es troba a la cua de la vacunació de l’estat.

Catalunya és la segona comunitat autònoma amb menys persones vacunades seguida per Madrid. Mentre que les illes Balears, juntament amb Ceuta i Melilla, ocupen els últims llocs, segons les dades del Ministeri de Salut.

Més coses, el govern de la Generalitat ja treballa perquè el certificat covid serveixi per poder accedir a diferents espais al més aviat possible. Després d’anunciar la reobertura de l’oci nocturn sempre que s’hi accedeixi amb el passaport sanitari, el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, va explicae que es farà a través d’una aplicació que la Generalitat està enllestint.

El vicepresident del Govern va concretar que no només servirà per accedir a l’oci nocturn, sinó que un cop estigui a punt es podria fer servir per a altres espais