Brams i Sherpah posaran música a una ampliada Fira de Sant Miquel

97

El cap de setmana del 24 i 25 de setembre arriba la Fira de Sant Miquel a Santpedor, un dels esdeveniments més importants del poble, que aquest any ve farcit de novetats. Un fira que com sempre serà un gran aparador de productes ecològics i artesans de tot tipus que podreu veure i degustar tot passejant pel centre del poble entre les 10h i les 20h. I on a més podreu gaudir d’actuacions i activitats variades a càrrec de col·lectius i entitats del poble.

Com a novetats, l’espai de treballs artesans que es va estrenar l’any passat al carrer Passeig s’ampliarà; s’hi podran trobar artesanies dels nois i noies de Santpedor en el marc de la 26a Fira de Productes ecològics i artistes al carrer, el diumenge. Aquest carrer acollirà també propostes de lleure per públic familiar al llarg de tot el cap de setmana, amb tallers per nens, passejades amb poni i activitats variades.

Els Bous de Foc, que en l’edició de l’any passat van fer una primera mostra abans de consolidar-se de nou com a entitat, organitzaran una Carretillada Infantil i faran també una mostra de correfoc, amb la col·laboració dels Diables de Sant Fruitós, a la Plaça Gran dissabte a les 21h.

A la nit, aquest any s’ha apostat per els grups de música Sherpah i Brams per animar la nit de dissabte a partir de mitjanit a Cal Llovet.

Respecte altres anys, repetiran el Concurs de Músics al Carrer, que sumarà la seva 9a edició, i el torneig de petanca per persones discapacitades de dissabte a les 9h. Atenció també a la 32a Trobada de Colles Geganteres, que tindrà lloc dissabte a les 17:30h.

Setmana prèvia

El Concurs de Pintura Ràpida, organitzat per l’entitat Ressò, obrirà de nou el conjunt d’activitats prèvies al fira el diumenge 18 de setembre a les 8h. Durant la setmana, a més, es realitzaran tallers i xerrades variades de lliure assistència.

Divendres 23 de setembre l’Auditori Convent de Sant Francesc serà escenari de l’exposició ‘Visuals 16’, a partir de les 20h. Una mostra d’art fet amb els colors del nostre vi per artistes del territori, organitzada pel SAC. A les 21h hi haurà tast d’olis amb sopar maridatge -requereix inscripció prèvia a l’ajuntament-, que clourà més tard amb l’actuació del grup Canals & Ribot.

Això és només una part del què trobareu a la fira d’enguany, podeu consultar el programa de tota la Fira Sant Miquel 2016 al detall aquí Programa Fira de Sant Miquel 2016