‘Bots pel canvi’, un projecte per conectar amb els jove camí de Manresa 2022

182

L’Ajuntament de Manresa ha presentat el projecte ‘Bots pel canvi’, que s’emmarca dins les activitats de Manresa 2022. L’acte ha tingut lloc a la plaça major de la ciutat i s’hi ha aplegat un bon grup de joves de diverses entitats per conèixer de primera mà una iniciativa que pretén intervenir en el creixement personal a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.

La iniciativa va arrencar aquest passat mes de març amb sessions del conegut com a Basket Beat’ dirigits a grups de joves de diverses entitats. Basket Beat són uns tallers que apropen realitats personals i individuals per acabar generant espais de trobada i convivència a l’espai públic. Ara, el projecte s’obre a tota la ciutadania, amb la voluntat d’enfortir llaços entre joves d’orígens diversos, crear comunitat, promoure el sentiment de pertinença i compromís amb la ciutat i reconèixer el paper de l’art i de la cultura comunitària. La proposta també busca apropar el projecte Manresa 2022 als joves i fer-los partícips d’aquesta gran iniciativa de ciutat. Marina de la Maza és una de las dinamitzadores del taller

 

 

L’activitat s’ha presentat per primera vegada a l’espai públic i els mateixos regidors i alcalde, el Marc Aloy,  no se l’han volgut perdre.

 

Les sessions continuaran durant tot l’estiu. Les persones que tinguin ganes de participar d’aquest projecte ho podran fer els dimecres de 18 a 19.30 h a la plaça Major de Manresa. La cita serà de manera fixa durant els mesos de juny i juliol. L’activitat es desenvoluparà en grups de 10 en 10 per tal de mantenir les normes de seguretat.