L’Ajuntament de Manresa ha presentat el projecte ‘Bots pel canvi’, que s’emmarca dins les activitats de Manresa 2022. L’acte ha tingut lloc a la plaça major de la ciutat i s’hi ha aplegat un bon grup de joves de diverses entitats per conèixer de primera mà una iniciativa que pretén intervenir en el creixement personal a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet.

La iniciativa va arrencar aquest passat mes de març amb sessions del conegut com a Basket Beat’ dirigits a grups de joves de diverses entitats. Basket Beat són uns tallers que apropen realitats personals i individuals per acabar generant espais de trobada i convivència a l’espai públic. Ara, el projecte s’obre a tota la ciutadania, amb la voluntat d’enfortir llaços entre joves d’orígens diversos, crear comunitat, promoure el sentiment de pertinença i compromís amb la ciutat i reconèixer el paper de l’art i de la cultura comunitària. La proposta també busca apropar el projecte Manresa 2022 als joves i fer-los partícips d’aquesta gran iniciativa de ciutat. Marina de la Maza és una de las dinamitzadores del taller

 

 

L’activitat s’ha presentat per primera vegada a l’espai públic i els mateixos regidors i alcalde, el Marc Aloy,  no se l’han volgut perdre.

 

Les sessions continuaran durant tot l’estiu. Les persones que tinguin ganes de participar d’aquest projecte ho podran fer els dimecres de 18 a 19.30 h a la plaça Major de Manresa. La cita serà de manera fixa durant els mesos de juny i juliol. L’activitat es desenvoluparà en grups de 10 en 10 per tal de mantenir les normes de seguretat.