El BonÀrea i Casa Ametller de Sant Fruitós ja obren els diumenges

187

El BonÀrea i Casa Ametller han començat a obrir els diumenges. Casa Ametller ja fa cinc diumenges que obra i el BonÀrea ja en fa dos.

L’encarregada de Casa Ametller a Sant Fruitós, la Cati, ha explicat en declaracions a Ràdio Sant Fruitós, que van començar a obrir els dos primers diumenges amb ofertes. Obren com també ho fan altres establiments de la cadena Ametller i diu que tenen bastantes vendes sobretot perquè la botiga es troba a la carretera de Vic, de pas entre municipis.

L’encarregat del BonÀrea a Sant Fruitós, el Manel, explica que obren perquè així ho marca el propietari del Guissona, que segueix el patró aplicat a d’altres establiments de la cadena. Manel explicava en declaracions a la ràdio que les condicions laborals han millorat per les treballadores i han pogut contractar a dues persones més.

L’obertura d’aquests comerços el diumenge ha incomodat a alguns ciutadans del poble i a d’altres comerciants, ja sigui perquè diuen que no poden competir amb cadenes tan grans o bé perquè creuen que el diumenge hauria de ser dia de descans per tothom.