Bon Preu obrirà un supermercat al nucli de Sant Fruitós el 2019

266

Per fer-ho, generarà al voltant de 30 llocs de treball, que ocuparan veïns del municipi.

El grup Bon Prou obrirà un supermercat al nucle del municipi de Sant Fruitós de Bages de cara a mitjans del 2019. Amb l’objectiu d’afavorir la conciliació professional del treballador a través de la proximitat, el grup d’alimentació prioritzarà la contractació laboral de veïns del municipi. Així, en total, l’empresa calcula que generaran entre 25 i 30 llocs de treball.

Pel que fa als perfils dels contractes, es preveu que una majoria dels contractes siguin a jornada completa amb contractació indefinida (previs 6 mesos de prova) acompanyats d’una minoria a jornada parcial (entre 20 i 30 hores setmanals) també indefinits. A part, i per tal de completar la plantilla, s’espera oferir alguns llocs de treball tant de caràcter temporal, durant els primers mesos d’obertura, com també perfils d’estudiants per treballar divendres i dissabtes. Tots aquells que passin el procés de selecció rebran la corresponent formació segons el lloc de treball al que estiguin destinats.

La col·laboració de l’Ajuntament es donarà a partir de la cessió d’espais per realitzar el procés selectiu a través del Servei Local d’Ocupació.