El Grup, que suma més de 8.000 empleats, té previst cinc obertures més durant el primer semestre de 2020.

Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOiI i BonpreuEsclat online, ha obert en els darrers dos mesos sis nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros.

En total s’han obert 14.000 metres quadrats de superfície de vendes amb la posada en marxa dels supermercats de Salt, Viladecavalls, Sant Fruitós de Bages i al carrer Comte Urgell de Barcelona i amb els dos grans supermercats a Igualada i Granollers. Els nous establiments han suposat la creació de 352 nous llocs de treball. Actualment el grup té més de 8.000 treballadors, fet que el situa entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.Segons explica Bon Breu, en un comunicat, els nous establiments consoliden l’aposta del grup pel creixement i el desenvolupament de la seva activitat a Catalunya. En aquesta línia d’expansió, han anunciat que durant el primer semestre del 2020 obriran cinc nous establiments: tres grans supermercats Esclat a Manlleu, Rubí i Platja d’Aro i dos supermercats Bonpreu a Terrassa i Alpicat.

La compra online

En paral·lel, al novembre el grup va posar en marxa el servei d’entrega a domicili de la compra online al Vallès Occidental, una alternativa que ja oferia a Osona, al Vallès Oriental, i al Gironès. Pel que fa al servei de “compra i recull” i amb l’obertura de dos nous punts a Igualada i Granollers, en l’actualitat en disposa de 16 repartits al territori català.

EI Grup Bon Preu compta en l’actualitat amb un total de 132 supermercats Bonpreu, 56 hipermercats Esclat, 51 benzineres EsclatOil. Va tancar el 2018 amb una facturació de 1.347 MEUR (vendes sense IVA), el que representa un creixement del 12,4% respecte a l’exercici anterior.