Comencem aquest dimecres amb boires matinals a la major part de la Catalunya central, boires però que es desfaran ràpidament al llarg del matí i el sol acabarà sent protagonista. Tot i això, al Prepirineu i Pirineu el cel es mantindrà mig ennuvolat durant bona part del dia per núvols alts i mitjans, tots ells inofensius pel que fa a precipitacions.
Amb tot, la temperatura ara al matí és semblant o lleugerament més baixa, sense gaires canvis i amb valors que segueixen sent poc hivernals. Al migdia i quan s’imposi el sol tindrem valors de fins a 16 i 17ºC.

Dijous iniciarem la jornada amb sol radiant i amb temperatura mínima una mica més freda. Contràriament, al migdia poden anar a l’alça i ser primaverals, fregant els 18 i 19ºC. A la tarda, però, la nuvolositat augmentarà i arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig tapat.

De cara als pròxims dies esperem una petita baixada dels termòmetres entre divendres i dissabte, però diumenge tornaran a remuntar. A més, continuarem amb jornades d’ambient assolellat.

Fotografia: Cardona, Montserrat Canal