Boires avui fins a migdia, demà canvi de temps brusc amb xàfecs i neu per sobre els 500 m a la tarda

106

Ens hem llevat aquest matí amb temperatures més fredes, tot seguit fem un petit resum: Fals -2º C, Súria i Sallent -1ºC, 0ºC a Santpedor, al Serrat de Castellnou i a Manresa. La boira s’ha fet ben present ja de matinada i està sent força espessa i desapareixerà a última hora del matí o migdia. El migdia i la tarda seran assolellades i les temperatures màximes se situaran entre els 11 i els 13º C.

De cara a demà canvi de temps important, brusc. El matí i el migdia els esperem d’impàs amb algunes boires al matí i núvols augmentant, és de cara a la tarda que el temps canviarà i molt. Els xàfecs podrien fer acte de presència a mitja tarda i les temperatures davallaran amb força, això farà que la cota de neu baixi fins als 500 o 600 m a la Catalunya central, fins i tot per sota de cara al vespre a cotes de 400-450 m en amunt.

De cara a divendres el temps millora i quedaran unes temperatures força fredes, mínimes entre -1 i -3º C i màximes entre els 6 i 8º C com a molt. Seguirem la situació de demà a la tarda.

Foto: Vista des de Belltall (Tarragona) agost 2018