Boires a primera hora i ambient assolellat

164
Comencem nova setmana de novembre deixant enrere un cap de setmana variable; de les pluges de dissabte a la tranquil·litat d’ahir diumenge.

Avui continuarem amb aquesta bonança i ens hem aixecat amb boires a les valls de l’interior. Aquestes aniran desapareixent al llarg del matí, amb temperatures bastant fresques – agafeu abric -, i amb tendència a quà faci un dia totalment agradable. Per tant, tindrem solament alguns núvols prims al cel i un termòmetre al migdia que serà semblant al d’ahir, amb màximes entre els 15 i 18ºC. Amb tot, no esperem precipitacions i de moment tampoc durant la resta de setmana.

Dimarts serà un dia calcat al d’avui, on destacaran alguns bancs de boira a primera hora del matí a les valls i fondalades i durant la resta del dia el sol s’acabarà imposant. Així doncs, cel seré amb excepció d’alguns núvols alts al matí i el creixement de nuvolades totalment inofensives a sectors de muntanya durant la tarda. Les temperatures tan màximes com mínimes restaran algun grau a les d’avui dilluns encara que seran molt similars.

De cara als pròxims dies esperem jornades completament estables i sense complicacions pel que fa al temps. El sol seguirà sent protagonista i les temperatures es mantindran en línia.  A més, de moment no es preveu cap canvi.