Bigotis i faldilles inundaran els carrers de Santpedor el proper 31 d’octubre

223
Càntics espontànis al sopar de bigotis, a Cal Llovet, del 2017
Càntics espontànis al sopar de bigotis, a Cal Llovet, del 2017

El jovent (majors de 18 anys) del poble tornaran a celebrar el sopar de bigotis i faldilles. Un esdeveniment que ve trepitjant fort els últims anys i que l’any passat va aplegar més de 100 persones

Amb l’arribada del fred i la temporada de castanyes a Santpedor és el torn pels sopars de bigotis i faldilles. Una tradició que fa anys que ve arrelant fort al poble i que l’any passat ja va aplegar més de 100 persones. L’únic requisit és ser major de 18 anys i portar bigoti, si ets un home, o faldilla, si ets una dona.

Aquests sopars, que es fan l’últim dia d’octubre, es faran de forma separada entre nois i noies. Ells menjaran a Cal Llovet. Elles, al Born. Durant l’àpat, a més, hi haurà jocs i activitats variades com la Lotobigoti. Abans, però, compartiran el corretasques amb xaranga que els portarà pels carrers i bars del poble fins a Cal Llovet, on després de l’àpat s’ajuntaran de nou per gaudir de la música que posarà un DJ. Un dels organitzadors, Guillem Hernández, ha explicat que la idea és “fer poble i que els joves de diferents generacions es coneguin”:

 

La festa no s’acabarà al poble sinó que la pròpia organització inclou al preu del tiquet, que és de 20 euros, servei de bus d’anada i tornada a la sala de festes Stroika, a Manresa.