La Biblioteca de Sant Fruitós celebra 2 anys del nou edifici

137

Fa 2 anys que la Biblioteca de Sant Fruitós va estrenar edifici i ja acumula 33.000 visites en el 2015. Una tendència, que segons la directora de la biblioteca, Conxita Fenoy, segueix a l’alça aquest 2016. El nou emplaçament ha permès augmentar el nombre d’activitats fins a 77, entre les quals també ha augmentat el nombre d’activitats infantils a 20 l’any. Un dels projectes a destacar és el programa de la Diputació amb les Biblioteques amb denominació d’origen i vins. La Directora de la Biblioteca, Conxita Fenoy, ens parla d’aquest i d’altres projectes.

L’Ajuntament ha augmentat en un 57% l’aportació econòmica per la Biblioteca i això també ha permès destinar-hi més recursos per personal, per esdeveniments i també per manteniment.

Un grup de santfruitosencs ha entregat fa poc a la regidoria de cultura i festes un document amb 60 signatures per demanar que ampliï l’horari de la biblioteca i obri els matins. Una proposta que tant el regidor Xavier Racero, com la directora de la Biblioteca, han recollit i hi treballaran. Un altre dels objectius és mantenir aquesta inèrcia de trànsit de gent a la biblioteca amb diversos projectes com també el de préstec de llibres.

Podeu escoltar l’entrevista completa al regidor de Cultura i Festes, Xavier Racero i la directora de la Biblioteca, Conxita Fenoy, al Sant Fruitós en moviment de divendres.