La Biblioteca de Sallent ofereix una gran agenda aquest curs 2016-2017

165

A mitjans de Setembre són molts els col·lectius, entitats i escoles les que s’han posat en marxa de cara aquest curs 2016-2017. Per la seva banda, la Biblioteca Sant Antoni Maria Claret també s’ha posat al dia amb el nou curs.

Petits i grans podran comptar amb la Biblioteca per poder-hi anar. Les activitats van des de l’hora del conte, pels més petits, fins al club de lectura pels més grans, que la lectura “Em dic vermell” serà la primera lectura per llegir, ambientada al segle XVI en època de l’Imperi Turc.

Per altra banda, el servei municipal estrena les lectures en veu alta quinzenalment els dijous a les 11, un taller adreçat a la gent gran que vulgui mantenir la ment activa i compartir una bona estona. Una de les bibliotecàries, Montse Canal, ens explica altres activitats i novetats.

En relació al club de lectura, és una activitat oberta a tothom i la biblioteca facilita els llibres a tots aquells que ho necessitin la bibliotecària també ens parla sobre el Caubuc, destinat als més petits.

I és que, a part de l’hora del conte, també hi haurà un espai, ubicat al carrer Torres Amat, que es realitzarà un taller musical per a nadons a l’Escola Municipal de Música Cal Moliner el dia 8 d’octubre a dos quarts d’onze del matí. (10:30h).