Tot està gairebé a punt a Sant Fruitós pels Benet Games d’aquest cap de setmana. Els organitzadors van començar a muntar els espais aquest dimarts i ho tindran tot llest per dissabte a primera hora, moment en què es donarà el tret de sortida al festival esportiu. 40 activitats repartides en 7 espais, un festival d’esports a l’aire lliure que combinarà activitats infantils i familiars a l’aire lliure, música, activitats competitives i zona d’exposicions. Ramon Prat, coordinador d’activitats dels Benet Games, ha explicat a Ràdio Sant Fruitós que tot i que és difícil posar una xifra, s’espera que passin per Sant Fruitós entre 10.000 i 15.000 persones durant tot el cap de setmana.


Gent de la comarca però fins i tot d’arreu de Catalunya visitaran Sant Fruitós de Bages amb motiu dels Benet Games i les seves propostes d’activitats esportives. Una de les competicions que més afluència de gent preveu portar al festival és la Four Factors de diumenge, així ho ha explicat Ramon Prat:


Sant Fruitós espera dos dies intensos d’esports, activitats i molt ambient centralitzat sobretot al Bosquet. Ràdio Sant Fruitós també hi serà fent un programa en directe dissabte al matí a partir de les 11, amb entrevistes institucionals, als organitzadors i també als protagonistes de la jornada. Si no podeu ser als Benet Games ens podeu escoltar al 107.5FM o a radiosantfruitos.cat