Els Benet Games compleixen les expectatives

250

Els Benet Games han omplert Sant Fruitós de Bages de visitants que vinguts de la comarca i d’arreu de Catalunya han pogut gaudir d’activitats a l’aire lliure música, activitats competitives i exhibicions esportives. Enguany les activitats s’han repartit en 7 espais amb més de 40 activitats que al llarg de tot el cap de setmana han atret milers de visitants.

Després d’un intens cap de setmana ple d’activitats a l’aire lliure, música i proves esportives, els Benet Games, organitzats per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, es consoliden dins l’agenda de les propostes lúdiques i esportives del territori català en la seva tercera edició. Els ingredients principals «esport, natura i música» i un entorn immillorable, com és el bosquet de Sant Fruitós, han atret al llarg dels dos dies del festival a prop de 20.000 persones vingudes d’arreu de Catalunya.

El diumenge, més de 1.300 corredors han desafiat els quatre elements en la Four Factors, una cursa d’obstacles amb sortida i arribada al Bosquet de Sant Fruitós de Bages que ha acullit les modalitats de Kids (1,6km), 4km, 10km i Wild (16km). Prèviament a la cursa, des de l’escenari principal, un monitor de fitness ha dirigit un entrenament amb música per tal d’anar escalfant motors i preparar als corredors pel gran repte que els quedava per davant.

A l’arribada de la cursa, els esperava la música del grup de pop rock català «Teràpia de Shock», un dels plats forts de la jornada del diumenge, que ha reunit un gran nombre de públic que ballava i cantava al ritme de les cançons més populars del grup garrotxí. Podeu veure algunes imatges al facebook de Ràdio Sant Fruitós i al dels Benet Games.

Programa especial Benet Games de Ràdio Sant Fruitós

Ràdio Sant Fruitós ha tret els micros al carrer amb un programa especial en directe des del Bosquet de Sant Fruitós on ha pogut entrevistar alcalde, regidors, organitzadors, protagonistes i participants dels Benet Games. Podeu veure imatges del programa al facebook de la ràdio.

El coordinador de l’Espai Tendència dels Benet games, Sergi Agustí, explicava quines són algunes de les activitats que s’hi han pogut veure:

Uns Benet Games que han transcorregut amb tota normalitat, però que amb el gran volum de gent que han portat al poble de Sant Frutiós també hi ha hagut un protocol tant de mobilitat com de seguretat per part de la policia local. Ens ho explicava el cap de la policia local de Sant Fruitós, Josep Maria Campdepadrós:

El regidor d’Esports Tomás Casero, explicava a ràdio Sant fruitós els canvis d’aquests Benet games respecte les darreres dues edicions:

El regidor de Cultura i Festes Xavier Racero, explicava que el que s’espera és que Sant Fruitós sigui conegut i potenciar els llocs potents que el poble pot oferir.

Per la seva banda, l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, explicava que l’objectiu d’aquests Benet games és ser un referent esportiu a Catalunya.

El temps ha aguantat tot el cap de setmana i els Benet games s’han pogut celebrar amb normalitat i tal com s’esperava. La cloenda ha estat aquest migdia amb el concert del grup de pop-rock català Teràpia de Shock. Ràdio Sant Fruitós va poder parlar amb el cantant del grup, Ferran Massegú, pots recuperar l’entrevista aquí:

 

Imatge. Exhibició de BMX a la plaça Alfred Figueras | Benet Games