Beat Voices: “Tenim molts projectes en ment i més temes pròpis”

169

Beat Voices és un quintet de veus a cappella del Bages i Berguedà que fa cosa d’un any van començar amb el projecte.

El grup format per Berta Portabella (soprano), Loida Baró (mezzo), Jordi Mujal (tenor), Raimon Bonvehi (baríton) i David Sorribas (beat box) van crear el seu primer single propi titulat “Pintant”.Aquest primer single compost pel mateix grup “és el primer projecte de molts” expliquen des del grup. Un dels membres, David Sorribas, va assegurar que “exposés una part de tu en cada nova cançó”

Segons Portabella el grup va néixer “de casualitat”, perquè “ens vam unir només per acompanyar a un membre del nostre grup a presentar-se a unes proves”.

Stevie Wonder, Bruno Mars, Pentatonix o Benny Moré són només alguns dels artistes als quals Beat Voices arranja els seus temes i dóna forma als diferents concerts. David Sorribas és l’encarregat de donar so al beat box i va explicar que “a través de tutorials em vaig fixar com es feien els sons de diferents instruments”.

Ara per ara, el grup es vol començar a construir un nom dins del món de la música a cappella amb més temes propis i repercussió a les xarxes socials. 

Us deixem aquí amb la seva entrevista a Ona Bages i el seu primer single