Baxi renova la confiança amb el Bàsquet Manresa per tres anys més

232

El Bàsquet Manresa i BAXI seguiran junts, com a mínim, tres temporades més. Aquest dimarts s’ha fet oficial l’acord de patrocini perquè l’empresa de calderes i sistemes de climatització sigui el patrocinador principal del primer equip del club manresà.

El camí entre les dues parts va començar fa tres temporades, just en el moment que el Bàsquet Manresa tornava a la Lliga ACB de bàsquet després del seu descens a la LEB OR. Des de llavors, l’entitat ha aconseguit una estabilitat gràcies a aquest patrocinador.

 

JOSEP SÁEZ, PRESIDENT DEL BÀSQUET MANRESA

La relació entre espònsor i club ha donat èxits en les tres temporades que porten junts. En la primera, el primer equip es va classificar pels playoff de la Lliga Endesa, en el segon la pandèmia va alterar els plans d’un equip que es trobava en el millor moment i en aquest tercer, la plantilla lluita per accedir a la fase final de la lliga. De cara als propers tres anys, BAXI es compromet a augmentar la seva aportació econòmica.

JORDI MESTRES, CEO DE BAXI

En la presentació, també han acompanyat als directius de cada entitat l’entrenador del primer equip Pedro Martínez, qui ha llançat pilotes fora en ser preguntat per la seva continuïtat al club.

PEDRO MARTÍNEZ, ENTRENADOR DEL BAXI MANRESA

Martínez ha recordat que els objectius són ara classificar-se per Europa i després mirar d’esgotar les opcions per entrar als play-off. Mateixa línia que ha seguit el capità del primer equip, el Guillem Jou, qui també ha volgut recordar l’afició que aquesta temporada no ha pogut gaudir de l’equip.

GUILLEM JOU, CAPITÀ DEL BAXI MANRESA

Als manresans només els queda un partit de temporada regular que jugaran contra el Baskonia de Vitòria d’aquí a dues setmanes.