Batanés acusa Junts per Sant Fruitós de mentir i “dilapidar” les opcions d’entrar al govern

128

La mala maror entre el govern i l’oposició pels sous dels regidors continua. L’alcalde, Joan Carles Batanés, ha acusat Junts per Sant Fruitós de mentir en assegurar que el govern havia enviat missatges de mòbil i correus electrònics a empreses relacionades amb membres del grup municipal de Gent Fent Poble.

Batanés ha qualificat l’acusació de “greu i falsa” i, en declaracions a Ona Bages, defensa que els seus 8 anys al govern “no tenen ni una sola ombra de dubte pel que fa al seu procedir polític”. Batanés hi afegeix que “no seran precisament els hereus de CiU qui ens vinguin a donar lliçons d’honestedat política”. Segons l’alcalde, amb aquestes declaracions Junts per Sant Fruitós “ha dilapidat les opcions de confiança que li permetien accedir a atribucions al cartipàs”.

Tot i el bloqueig del cartipàs i les retribucions, l’Ajuntament farà demà dijous un ple per tractar altres qüestions. A la convocatòria, el govern assegura que “aquesta situació no pot menyscabar la gestió dels assumptes municipal”.

La sessió ha de servir per donar el vistiplau, entre d’altres qüestions, a la modificació de la línia del terme municipal entre Santpedor i Sant Fruitós i una modificació del pressupost de l’Ajuntament.