Bàsquet Manresa i CB Artés acorden una vinculació “de proximitat” i uneixen dos camins condemnats a trobar-se

183

Aquesta tarda el Bàsquet Manresa i el CB Artés han fet oficial la seva vinculació de cara a la propera temporada en una roda de premsa telemàtica. Després d’un bon grapat de temporades en què el club manresà s’ha vist obligat a vincular-se amb clubs d’altres comarques, ara ha trobat l’opció d’unir esforços amb una entitat del Bages. L’ascens del club artesenc a la Lliga EBA ha estat el detonant d’una unió molt bona pel bàsquet de la comarca.

La roda de premsa de presentació ha estat encapçalada per Josep Sáez, president del Baxi Manresa, Jordi Singla, vicepresident esportiu, Pere Romero, secretari tècnic dels equips de formació, Santi Perramon, president del CB Artés i Roger Berenguer, membre de la comissió esportiva artesenca. Sáez ha iniciat la roda de premsa mostrant la satisfacció per un acord, el qual, espera que sigui per molts anys.

Josep Sáez, president del Baxi Manresa

Jordi Singla, per la seva banda, ha explicat que és un acord molt important per tal de materialitzar un dels objectius del club: “que jugadors de la base arribin al primer equip”. En aquest sentit, assegura que era molt important trobar un equip de la Lliga EBA i l’ascens de l’Artés no els ha fet dubtar a l’hora de posar-se d’acord.

Per la seva part, Pere Romero diu que de totes les vinculacions han tret una cosa positiva, però el valor de la proximitat que obtenen amb l’Artés era molt important.

Pere Romero, secretari tècnic dels equips de formació

Si per alguna de les dues parts això suposa fer un salt de qualitat important és per l’Artés. El club rep d’aquesta manera l’impuls per competir a una lliga on mai ho ha fet, sumant tres talents joves del Baxi Manresa. Noms dels quals encara no són oficials però que reforçaran les posicions “d’aler, base i pivot” tal com ha explicat Pere Romero. Santi Perramon, president de l’Artés, diu que aquesta unió “ha de ser la punta de l’iceberg per a teixir aliances futures i remar en una mateixa direcció”.

Roger Berenguer, membre de la comissió esportiva de l’Artés, explica que el projecte no varia massa, que se seguirà comptant amb jugadors de la casa, però que s’incorporaran joves talents per donar el salt de qualitat que necessiten.

Roger Berenguer, membre de la comissió esportiva de l’Artés.

Els dos clubs signen un acord per una temporada, malgrat que la intenció és seguir més anys, en funció també de l’èxit esportiu de l’Artés.