El Bàsquet Beat omple l’Auditori de Navarcles i encomana de ritme tot el públic assistent

131

LAIA CANDÀLIGA.- El Bàsquet Beat va ser el gran protagonista de la nit de dissabte a l’Auditori de Navarcles. La pluja no va impedir que gent de totes les edats es reunís per veure i escoltar el concert amb pilotes de bàsquet de la Big Bang Basket Beat. Podeu veure més imatge al Facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Durant els mesos d’octubre i novembre, joves de Sant Fruitós de Bages, Artés, Navarcles i Sant Vicenç de Castellet han participat en diverses sessions de tallers de Bàsquet Beat on han après a fer bàsquet beat, utilitzar pilotes de bàsquet per fer música, treballar en equip i desenvolupar habilitats per a la vida real a partir del joc i de l’oci.
El concert de dissabte, van fer una demostració oberta al públic a dos-quarts de 6 de la tarda a l’auditori de Navarcles. El grup de Sant Fruitós havia preparat un rap, creat per ells i que parla sobre la violència de gènere.

A les 9, també a l’Auditori de Navarcles, va ser el torn de la Big Band Basket Beat que també va comptar amb la col·laboració dels joves que han participat en el taller. Podríem dir que el punt més fort de la nit va ser quan van cantar la cançó ‘Boig per tu’ i també al final, quan tothom es va aixecar de la cadira i la Big Band Bàsquet Beat i els nois i noies del taller van actuar plegats. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés i el de Navarcles, Llorenç Ferrer i membres de la Comissió Ciutadana Ciutat del Bàsquet 2016.

El de dissabte, va ser una de les últimes activitats com a Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016.

Imatge de Jaume Ambròs.